Προϊόντα από την εταιρεία vitorgan!

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2015





Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε!?

Σήμερα θα μιλήσουμε για κάποια προϊόντα που πιστεύω ότι είναι απαραίτητα γι'αυτήν την εποχή.
Όλοι λίγο πολύ χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω για να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας, όποτε πάμε να δούμε κάποια προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε!









Το πιο αποτελεσματικό φυτικό αντικαταθλιπτικό



Το NutraLead Αναβράζον Βαλσαμόχορτο διαθέτει ηρεμιστικές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες σε περιπτώσεις ελαφριάς και μέτριας κατάθλιψης. Η πιο σημαντική δραστική ουσία του, η υπερικίνη, η οποία βρίσκεται σε ολόκληρο το φυτό, και σε μεγαλύτερη συγκέντρωση στις ανθισμένες κορυφές του, έχει αποτελεσματική δράση στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Επίσης, χρησιμοποιείται επίσης ως αντισπασμωδικό και βελτιωτικό της ποιότητας του ύπνου σε αϋπνίες, όπως επίσης λειτουργεί ως τονωτικό και διεγερτικό για εξασθενημένους οργανισμούς


Οδηγίες χρήσης: 1 δισκίο ημερησίως σε 1 ποτήρι νερό 200ml.

Σε συσκευασία πλαστικού φιαλιδίου των 20 αναβραζόντων δισκίων








Αποτελεσματική δράση για την ενίσχυση της κινητικότητας του εντέρου



HNutraLead Αναβράζουσα Aloe Vera προέρχεται από το φυτό αλόη που και αποκαλείται συχνά «Το θαύμα της φύσης» και ευδοκιμεί στην Αφρική και την Ν. Αμερική και μοιάζει αρκετά με τον κάκτο. Η αλόη είναι σημαντική πηγή βιταμινών, κυρίως B, C και Ε, ενώ περιέχει και πολλά μέταλλα, ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνες. Έχει ουσιαστική δράση σε διαταραχές του πεπτικού συστήματος, καθώς απαλύνει και ελαττώνει τις γαστροοισοφαγικές ενοχλήσεις. Τα φύλλα της είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικούς παράγοντες, εμποδίζοντας την παραγωγή των ελεύθερων ριζών και ενισχύοντας την υγεία της επιδερμίδας, των μαλλιών και του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, είναι γεμάτα νερό και άλλα ενυδατικά στοιχεία, προσφέροντας σημαντική αναπλαστική δράση και διευκολύνοντας την παραγωγή κολλαγόνου. Η βιταμίνη C είναι πολύτιμη για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Οδηγίες χρήσης: 1 δισκίο ημερησίως σε 1 ποτήρι νερό 200ml.





Τονώνει θεαματικά και ενισχύει τον οργανισμό



To NutraLead είναι φυσικό συμπλήρωμα διατροφής από χυμό ροδιού (πλούσιος σε ελλαγικό οξύ, πολυφαινόλες, ταννίνες, ανθοκυανίνες και βιταμίνες με ισχυρή αντιοξειδωτική ισχύ) και Vit.C. Προστατεύει τα αγγεία της καρδιάς και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Δρα ευεργετικά στην επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα νύχια. Εξουδετερώνει τις καταστρεπτικές για τον οργανισμό ελεύθερες ρίζες, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση. Καταπολεμά την χοληστερίνη. Βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. Αναζωογονεί, τονώνει και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού. Τέλος, είναι πλούσιο σε Vit. A, C, E.

Οδηγίες χρήσης: 1 δισκίo ημερησίως πριν το φαγητό σε 1 ποτήρι νερό 200ml.

Σε συσκευασία πλαστικού φιαλιδίου των 20 αναβραζόντων δισκίων.









Τα προϊόντα αυτά ειναι από την σειρά NutraLead (Ελληνική σειρά προϊόντων υγείας & ομορφιάς)
Τα βρίσκετε μόνο στα φαρμακεία από τη Vitorgan για περισσότερα μπείτε στο www.vitorgan.gr

Αφηστε ενα σχολιο για να μου πειτε την γνωμη σας

0 comments